Pääsivu
MOTU
MOTUC
Animaatiokalvot
Lehdet ja kirjat
Kortit ja tarrat
Video
Audio
Rahankeräily
Kuvagalleria
Vieraskirja

MOTU vs. DCU Classics - Skeletor vs. Lex Luthor

         

Keväällä 2010 päivänvalon näki Skeletor vs. Lex Luthor 2-pack, jota myytiin ainoastaan Toys R Us -myymälöissä Yhdysvalloissa ja tietyin paikoin myös sen ulkopuolella. Tämä kuului yhdessä He-Man vs. Superman 2-packin kanssa Mattelin ensimmäiseen kokeiluun tuoda MOTUC hahmoja vähittäiskauppojen hyllyille. Pakettien tarkoituksena oli saada levitettyä tietoa MOTUC hahmosarjasta ja näin ollen houkutella lisää faneja sarjan pariin. Tämän pakkauksen idea perustuu DC:n julkaiseman ensimmäiseen Masters of the Universe sarjakuvalehden esikatseluinsertiin, joka tuli joidenkin DC:n julkaisemien sarjakuvien välissä. Kyseinen lehti sisältää He-Manin ja Teräsmiehen 2. kohtaamisen  Tässä julkaisussa Skeletor on väritetty niin kuin se oli kyseisessä sarjakuvatarinassa, lisäksi myös Skeletorin varusteet vastaavat ko. lehdessä esitettyjä. pakkauksen mukana tuli myös uusintapainos aiemmin mainitusta esikatseluinsertistä. Huomattava yksityiskohta tähän pakkaukseen liittyen on, että Lex Luthor ei koskaan seikkaillut Masters of the Universe maailmassa, ja tähän pakettiin se valittiin vain siksi, että Luthor vastaa DC maailmassa Teräsmiehelle samaa kuin Skeletor He-Manille Masters of the Universe maailmassa.

Mattel kertoi loppukeväästä, että nämä kaksoispakkaukset ovat olleet menestys ja ne saavat jatkoa tulevaisuudessa, mutta todennäköisesti ei ennen vuotta 2011.

Skeletor - Evil Lord of Destruction
Oikea nimi: Keldor

Mortally wounded in battle with his half-brother Captain Randor™, Keldor™ turned to his dark-arts master Hordak™ to save his life. Merging Keldor™ with the extra-dimensional being Demo-Man™ from Despondos™, Keldor™ was forever changed into Skeletor®, Overlord of Evil™! He gathered together the greatest outcasts and evil warriors of Eternia® in his quest to gain entry into Castle Grayskull™ and obtain what he believes is the universe's ultimate power source.

Kuolettavasti velipuolensa kapteeni Randorin kanssa taistellessaan haavoittunut Keldor kääntyi pimeydenvoimien mestarinsa Hordakin puoleen säilyttääkseen henkensä. Hordak yhdisti Keldorin Despondosista olevan olennon Demo-Manin kanssa, jonka seurauksena Kelsor muuttui pysyvästi Skeletoriksi. pahuuden yliherraksi. Hän keräsi yhteen mahtavimmat Eternian pahuuden taistelijat parantaakseen mahdollisuuksiaan Pääkallolinnan sisään pääsemiseksi ja saadakseen haltuunsa, sen minkä hän uskoo olevan maailmankaikkeuden ylivertaisimman voiman.

Lex Luthor - Criminal Mastermind
Oikea nimi:
Alexander Joseph Luthor

As a super-intelligent teenager, Lex Luthor idolized Superboy. While working on a cure for Superboy's weakness to kryptonite, one of Luthor's lab experiements went awry. This caused irreparable damage to his psyche as well as the permanent loss of his hair. Luthor Blames Superman for this accident and has tried many times to destroy him, concocting numerous schemes and weapons. Superman overcame all of Luthor's plots and Luthor's failures only served to magnify his hatred of Superman.

Superälykkäänä teininä Lex Luthor ihannoi Teräspoikaa. Työstäessään parannuskeinoa Teräspojan kryptoniittiheikkoudelle, yksi Luthorin kokeista meni pahasti pieleen. Tämä aiheutti peruuttamatonta tuhoa hänen psykeelleen ja peruuttamattoman hiusten menetyksen. Luthor syyttää Teräsmiestä onnettomuudestaan ja onkin usein yrittänyt tuhota hänet, luomalla lukemattomia juonia ja aseita. Teräsmies on selviytynyt kaikista Luthorin juonista ja Luthorin epäonnistumiset ovat saaneet hänen vihansa Teräsmiestä kohtaan vain vahvistumaan.

Skeletorin mukana tulevat varusteet:
* miekka
* irrotettava haarniska

Lex Luthorin mukana tulevat varusteet:
* sädepistooli
* neljä eriväristä kryptoniitin palaa